3-0 nederlag i blæsevejret i Allerød til 2. senior

Allerød udnyttede kynisk de chancer de havde!
Nederlag i blæsevejret i Allerød.
.
Lørdag middag skulle vores 2. senior følge op de  fine resultater fra de forgående kampe.
.
En strid vind på langs af banen gjorde forholdende vanskelige for begge hold. Vi startede med vinden imod os og burde allerede på kampens første angreb være kommet i front men både Niklas og efterfølgende Nicholas misbrugte på det skammeligste. Allerød fik efterhånden et mindre overtag men Jonas havde endnu en fin dag i målet og tog sig sikkert af de få farlige forsøg fra Allerød. Frem til 8 minutter før pausen har vi fuld kontrol over det sporadiske pres Allerød får lagt på os, så begår vi et dumt straffespark som Allerød sikkert udnytter og dermed kan gå til pause 1-0.
.
Vi kommer igen fint ud og med vinden i ryggen får vi flyttet spillet længere frem på banen, vi kommer til flere gode muligheder men Nicholas mangler stadig en del skarphed og bliver i øvrigt snydt for et klokkeklart straffespark. Ahler smækker et frispark på overliggeren og i takt med vi pressede mere og mere på kom der også omstillinger til Allerød og en sådan blev udnyttet 10 minutter før tid til 2-0 og i tillægstiden blev det 3-0 da kampens dommer for gud ved hvilken gang ikke benyttede sig af sin linjedommer der korrekt vinkede for frispark, da der ikke blev fløjtet udnyttede Allerød selvfølgelig gaven og dermed på papiret en sikker sejr på 3-0.
Sejren var fortjent nok i og med Allerød på dagen var kyniske og bedre i begge felter.
Lørdag gælder det Brøndby hjemme, referenten er klar i speakerboksen.