2. senior besejret med 3-2 i Allerød
Ufortjent nederlag til topholdet.
Efter sidste lørdags pauvre indsats mod Kalundborg skulle vi denne lørdag op mod topholdet Allerød på deres stormomsuste hjemmebane. En for årstiden glimrende bane tog imod de to hold, hvor vi var uden Piil og vores cheftræner og referenten kunne heller ikke finde vores normale anfører under opvarmningen, derimod var Ahler tilbage.
.
Vi var ikke klar fra start i lørdags og desværre gentog historien sig, efter blot 2 minutter kom topholdet på 1-0, vi fik ikke skubbet op og fra 20 meter tordnede Allerød kuglen ind til 1-0 bag en passiv Patrick. Det vækkede os og vi kom bedre med i blæsevejret som vi havde mod os. Den korteste vej mellem to punkter er en ret linje derimod er en dommerlinje åbenbart lig med en elastik, i lørdags kostede det både Piil og chefen, i dag kunne Allerøds bænk te sig uden anmærkninger og helt grotesk kunne referenten konstatere at dagens opmand med sit tydelige kropssprog 4 gange indenfor samme spilstop bad Allerøds nummer 9 om at holde kaje uden det medførte en korrekt advarsel og da samme spiller mod slutningen af 1.halvleg satte to hænder i ryggen på Lange længe efter bolden var i modsatte ende og en vågen linjedommer vinkede og dommeren fløjtede og heller ikke dette medførte advarsel og dermed tribuneplads, så er det svært.
Vi fik trods modgangen arbejdet os godt ind i kampen, Nicholas fik gang på gang sat sine medspillere op og fik undervejs mange knubs da Allerød ikke kunne fange ham, største mulighed tilfaldt Alex da Nicholas endnu en gang modtag læderet med ryggen mod mål, lagde kuglen på tværs, Alex tog et kort træk og smækkede bolden på stolpen hvorefter den ramte målmanden i ryggen og gik til hjørnespark. Vi var generelt pivringe på vores hjørnespark, enten kom de ikke højt nok eller også gik de bag om mål, skidt når vi nu har Ahler tilbage. Allerød kommer til en enkelt kæmpe mulighed da Patrick kludrer og Ahler reder på stregen. Bagud 1-0, i kabinen og forhåbentlig får vi justeret de få ting der halter.
.
Vi kommer ud med vinden i ryggen og sidder fint på spillet, Nicholas driver gang på gang gæk med Allerød og frispark efter frispark uden yderlig konsekvens, en frustreret Allerød bænk skælder og smælder. Da Nicholas midtvejs for gud ved hvilken gang tørrer Allerød er der kun saksen tilbage og korrekt straffespark. Dagens anfører Ahler påtager sig ansvaret og udligner stensikkert. Vi har teten og trykker på, det er derfor helt grotesk da dommeren meddeler Michael at næste gang et af holdene trækker tiden falder der en advarsel trods det at Michael blot vil kaste et hurtigt indkast. Lange rammes af en korrekt advarsel da han kommer en uge for sent i en tackling og få minutter efter forærer kampens opmand Allerød et straffespark da omtalte nummer 9 smider sig i vores felt. Skuespilleren omsætter selv muligheden til 2-1. Oliver rammes minutter efter af en advarsel som ingen fatter og dermed 9 mod 11 hvilket Allerøds nummer 9 udnytter til 3-1, dermed burde det være game over. Vi lagde os ikke ned og trykkede på og kort før tid når Ahler højest på et godt slået hjørnespark og dermed 2-3. Resten af kampen trykker vi på med flere gode muligheder, Allerød tager sig ufattelig god tid med alle dødbolde og trods opmandens opsang har det ingen konsekvens, vi har flere gode muligheder til slut men desværre ender det med en ufortjent sejr på 3-2 til topholdet.
.
Referenten er glad for at han ikke havde en mikrofon i hånden for magen til svag indsats fra dagens opmand er ikke set siden Lobello dømte i Københavns Idrætspark tilbage i halvfjerdserne, synd for de unge mennesker at en af sæsonens bedste præstationer ødelægges på denne måde.
Der er nu to ugers pause inden det gælder Herstedøster på Herlev Park, referenten er ikke klar da han er i teateret i Manchester.
.
Vi har stor ære af kampen, selvom det ikke kaster point af så skal vi bruge indsatsen konstruktivt resten af sæsonen.